Növénybérlés

/Növénybérlés
Növénybérlés 2018-04-26T08:18:14+02:00

Az irodai növénybérlés a leghatékonyabb eszköz, amellyel azonnal élénkítheti üzletét, anélkül, hogy hatalmas költségekbe verné magát, és anélkül, hogy növények gondozásával, öntözésével kellene foglalkoznia. Nem kell semmit előre fizetnie, mégis akár napokon belül érezheti az irodai növények összes pozitív hatását.

A növények tisztítják az iroda levegőjét

Hogyan működik a GREENIN növénydekoráció szolgáltatás?

A megrendelő igényei és a helyszín adottságai alapján a kisebb asztali növényektől, akár a nagyobb fákig a megfelelő növények és a helyiség stílusához illeszkedő kaspó kerül kiválasztásra. Innentől kezdve az megrendelőnek nincs más feladata. A növények beültetését, a helyszínen történő elrendezését és a növényápolással kapcsolatos feladatokat a GREENIN csapata végzi.
Sok növényt szeretne, de kevés a hely vagy túl kevés fény van az irodájában? Ismerje meg Zöldfal megoldásainkat »

Ügyfeleink is jól érzik magukat nálunk

Gyakori Kérdések

Hogy működik a hosszútávú bérbeadás és fenntartás?

Az előzetesen egyeztetett növényeket elhelyezzük az Ön irodájában és rendszeresen megyünk gondozni a növényeket: locsolunk, tápoldatozunk, eltávolítjuk az elszáradt részeket, szükség szerint megtisztítjuk a leveleket, elvégezzük a szükséges növényvédelmet, pótoljuk az elpusztult növényket. Ez egy rendkívül népszerű megoldás, mert nincs vele macera, olcsó és nincs tőkeigénye.

Kell előre fizetnem növénybérléskor?

Nem. Önnek csak a havi számla szerinti összeget kell majd megfizetni, azután, hogy a növényeket leszállítottuk az irodájába.

Nekünk kell majd a növényeket locsolnunk?

Nem szükséges. Mi rendszeresen megyünk gondozni a növényeket: locsolunk, tápoldatozunk, eltávolítjuk az elszáradt részeket, szükség szerint megtisztítjuk a leveleket, elvégezzük a szükséges növényvédelmet, pótoljuk az elpusztult növényket.

Akkor sem kell locsolni, ha a növényen lévő vízszintjelző a minimumon áll?

Nem szükséges. A növény számára még ekkor is van 4-5 napra elegendő nedvesség.

Mi történik, ha a növény elpusztul?

A növény cseréjét díjmentesen elvégezzük.

Megvásárolhatom a növénydekorációt?

Igen. Ha van kedve, érzéke, ideje gondozni a növényeket, akkor vásárolhat is saját növénydekorációt. Ebben is segítünk.

Az irodánkban elég kevés a természetes fény. Bérelhetünk élő növényt?

Minden felmérés alkalmával a fényviszonyoknak megfelelő növényekre teszünk javaslatot. Vannak olyan cserepes növények, amelyek kevés fénnyel is beérik. Sőt, fényt és karbantartást nem igénylő, mégis természetes zöld felületre is tudunk javaslatot tenni.

Mi van, ha az asztalom melletti növény rám kacsint?

Ez csak a képzelet játéka. Túl sokat dolgozik és pihennie kellene. Tartson egy kis szünetet 🙂

Keressen bennünket