Zöldfal, élőfal

/Zöldfal, élőfal
Zöldfal, élőfal 2018-04-26T08:18:35+02:00

Egy élő növényekkel teli üde zöldfal vagy térhatároló minden helyiség hangulatát feldobja. Már messze nem csak a designerek fantáziájában fordul elő, egyre több kisebb-nagyobb vállalkozás választja ezt a megoldást.

A növények csökkentik az irodai zajt

Akár 100 növény fél négyzetméteren

Az egyes funkciók elválasztására alkalmas térhatárolók mindkét oldalon csodás zöld növényekkel beültetve. El lehet ennél szebbet képzelni? Zöldfalak kivitelezésére számtalan megoldás létezik a méretet, formát, színt illetően, fix vagy mozgatható – szinte csak a képzelet szabhat határt a lehetőségeknek.

Rengeteg zöld növény kis helyen

Mohakép, ha nincs mód gondozásra

„Élő” képek vagy akár egész falakat beborító megoldások nyújtanak megnyugvást a szemnek és a léleknek. Még az olyan helyeken sem kell lemondani az természetes zöld felületekről, ahol a kertészek rendszeres látogatása egyáltalán nem kívánatos. Ilyen esetben az valódi mohából készült, semmilyen rendszeres gondoskodást nem igénylő mohaképek vagy BioMontage-ok adnak üde, természetes színfoltot a helységben.

Mohakép, ahol nem lehet gondozni

Gyakori Kérdések

Hogy működik a hosszútávú bérbeadás és fenntartás?

Az előzetesen egyeztetett növényeket elhelyezzük az Ön irodájában és rendszeresen megyünk gondozni a növényeket: locsolunk, tápoldatozunk, eltávolítjuk az elszáradt részeket, szükség szerint megtisztítjuk a leveleket, elvégezzük a szükséges növényvédelmet, pótoljuk az elpusztult növényket. Ez egy rendkívül népszerű megoldás, mert nincs vele macera, olcsó és nincs tőkeigénye.

Kell előre fizetnem növénybérléskor?

Nem. Önnek csak a havi számla szerinti összeget kell majd megfizetni, azután, hogy a növényeket leszállítottuk az irodájába.

Nekünk kell majd a növényeket locsolnunk?

Nem szükséges. Mi rendszeresen megyünk gondozni a növényeket: locsolunk, tápoldatozunk, eltávolítjuk az elszáradt részeket, szükség szerint megtisztítjuk a leveleket, elvégezzük a szükséges növényvédelmet, pótoljuk az elpusztult növényket.

Akkor sem kell locsolni, ha a növényen lévő vízszintjelző a minimumon áll?

Nem szükséges. A növény számára még ekkor is van 4-5 napra elegendő nedvesség.

Mi történik, ha a növény elpusztul?

A növény cseréjét díjmentesen elvégezzük.

Megvásárolhatom a növénydekorációt?

Igen. Ha van kedve, érzéke, ideje gondozni a növényeket, akkor vásárolhat is saját növénydekorációt. Ebben is segítünk.

Az irodánkban elég kevés a természetes fény. Bérelhetünk élő növényt?

Minden felmérés alkalmával a fényviszonyoknak megfelelő növényekre teszünk javaslatot. Vannak olyan cserepes növények, amelyek kevés fénnyel is beérik. Sőt, fényt és karbantartást nem igénylő, mégis természetes zöld felületre is tudunk javaslatot tenni.

Mi van, ha az asztalom melletti növény rám kacsint?

Ez csak a képzelet játéka. Túl sokat dolgozik és pihennie kellene. Tartson egy kis szünetet 🙂

Keressen bennünket